Almagro hlási návrat, už v stredu si pinkne v Madride

NETKY.SK • 24 November 2014, 18:38 • 2 min
Almagro hlási návrat, už v stredu si pinkne v Madride

MADRID - Španielsky rekonvalescent po operácii ľavej nohy Nicolás Almagro sa už chystá na návrat do tenisového diania po júnovej operácii ľavej nohy.

slovakia

left justify in out

V stredu si pinkne s krajanmi Davidom Ferrerom a Pablom Carrenom-Bustom na propagačnej akcii Ciudad de la Raqueta v Madride, referuje portál Punto de Break.

 

Dvadsaťdeväťročný niekdajší 9. muž svetového rebríčka ATP vo dvojhre Almagro momentálne figuruje na 71. mieste, ale bude môcť využiť tzv. chránený renking. Naposledy hral 27. mája na parížskom antukovom grandslamovom Roland Garros a za stavu 0:5 odstúpil z duelu 1. kola proti Američanovi Jackovi Sockovi. Pôvodná prognóza hovorila o konzervatívnej liečbe a výluke na 4-6 týždňov, lekári však napokon predsa len odporučili chirurgický zákrok. 

Rodák z Murcie Almagro sa pripravuje nielen pod dohľadom svojho stabilného kouča Samuela Lópeza, ale aj s poradenskými službami bývalého lídra počítačového poradia Juana Carlosa Ferrera. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona