Allegri: V Juventuse zostanem aj v budúcej sezóne

NETKY.SK • 8 Marec 2016, 08:47 • 2 min
Allegri: V Juventuse zostanem aj v budúcej sezóne

TURÍN - Tréner futbalistov talianskeho klubu Juventus Turín Massimiliano Allegri vyhlásil, že v súčasnom pôsobisku zotrvá minimálne ešte v budúcej sezóne. Štyridsaťosemročného rodáka z Livorna v nedávnych týždňoch spájali s odchodom do FC Chelsea a Realu Madrid, kouč však poprel akýkoľvek kontakt s inými klubmi.

slovakia

left justify in out

"V budúcej sezóne budem naďalej trénerom ´Juve´. Stále mám platný kontrakt. Nerokoval som so žiadnym klubom. V Turíne som spokojný a nemám žiaden problém. Momentálne myslím len na piate ´Scudetto´ v rade a zisk Coppa Italia. Snažím sa, aby sme sa každým rokom zlepšovali," vyhlásil Allegri pre Sky Sport Italia. Vzápätí dostal otázku týkajúcu sa ambícií v Lige majstrov. V európskom pohári číslo jeden je súperom "starej dámy" Bayern Mníchov. Prvý zápas pod Alpami sa skončil remízou 2:2. "Liga majstrov je sen, ale nie posadnutosť. Bayern je jedným z favoritov tejto súťaže. To, že naposledy niekoľko zápasov nevyhral, nepovažujem za dôležité," doplnil niekdajší lodivod AC Miláno či Cagliari.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona