Allegri už nie je trénerom AC Miláno, nástupcom možno Inzaghi

NETKY.SK • 13 Január 2014, 14:38 • 2 min
Allegri už nie je trénerom AC Miláno, nástupcom možno Inzaghi

MILÁNO - Massimiliano Allegri už nie je trénerom talianskeho futbalového klubu AC Miláno. Informoval o tom portál gazzetta.it. Štyridsaťšesťročný kouč doplatil na slabé výsledky, klincom do jeho rakvy bola nedeľňajšia prehra s nováčikom Serie A Sassuolom 3:4 po štvorgólovom koncerte domáceho 19-ročného útočníka Domenica Berardiho.

slovakia

left justify in out

"AC Miláno oznamuje, že s okamžitou platnosťou ukončilo spoluprácu s pánom Allegrim a jeho realizačným tímom. Klub praje Allegrimu všetko dobré v ďalšej kariére. Mužstvo dočasne povedie Mauro Tassotti," uvádza sa v oficiálnom stanovisku "rossoneri". 

Internetová stránka rsport.ru s odvolaním sa na La Gazzetta dello Sport v pondelok priniesla informáciu, že na lavičku milánskeho tímu by sa mal posadiť jeho bývalý hráč Filippo Inzaghi, ktorý momentálne vedie juniorku AC. Inzaghi odohral za AC Miláno 300 duelov a nastrieľal 126 gólov.

Ďalším adeptom na trénerské miesto "rossoneri" je aj údajne holandský stredopoliar Clarence Seedorf, ktorý pôsobil na San Sire v rokoch 2002 - 2012, absolvoval 432 duelov s bilanciou 62 presných zásahov. Tridsaťsedemročný rodák zo Surinamu v súčasnosti hráva za brazílske Botafogo.

AC Miláno po zisku majstrovského titulu v sezóne 2010/2011 začalo zaostávať za očakávaniami a v ostatných dvoch ročníkoch nie je konkurenciou pre najlepšie tímy súťaže. Vlani ledva skončilo na treťom mieste zaručujúcom miestenku v Lige majstrov, v tejto sezóne je na tom podstatne horšie - po 19 kolách mu patrí 11. miesto s 22 bodmi. Vedúci Juventus Turín má 52 bodov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona