Allegri kritizoval svojich zverencov po prehre s Fiorentinou

NETKY.SK • 3 November 2013, 12:33 • 2 min
Allegri kritizoval svojich zverencov po prehre s Fiorentinou

MILÁNO - Tréner talianskeho futbalového klubu AC Miláno Massimiliano Allegri žiada od svojich zverencov zlepšenie po ligovej prehre 0:2 s Fiorentinou.

slovakia

left justify in out

Tréner talianskeho futbalového klubu AC Miláno Massimiliano Allegri žiada od svojich zverencov zlepšenie po sobotňajšej ligovej prehre 0:2 s Fiorentinou. Hráčov "rossoneri" tento výsledok rozhodne nepotešil pred náročným stredajším zápasom v Lige majstrov. Allegriho zverenci sa v ňom predstavia na pôde španielskeho šampióna FC Barcelona po tom, čo sa im pred dvoma týždňami podarilo na domácom ihrisku s týmto istým súperom remizovať 1:1.

"Musíme sa zlepšiť a vyhnúť sa chybám, aké sme urobili v zápase s Fiorentinou. Záverečná polhodina bola z našej strany zahanbujúca. Nič horšie som za dobu, čo som v Miláne, nevidel. V stredu musíme hrať inak," vyjadril sa kriticky Allegri.

Osemnásťnásobný taliansky majster klesol po prehre s Fiorentinou na desiatu pozíciu v tabuľke Serie A. Za vedúcim AS Rím zaostáva po nekompletnom 11. kole o priepastných 18 bodov a to má "vlčica" k dobru nedeľňajší duel na ihrisku FC Turín.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona