Allardyce predstaví realizačný tím, debut asi proti Chorvátom

NETKY.SK • 25 Júl 2016, 12:39 • 2 min
Allardyce predstaví realizačný tím, debut asi proti Chorvátom

LONDÝN - Sam Allardyce bude vo svojej premiére v pozícii trénera anglickej futbalovej reprezentácie čeliť 1. septembra s najväčšou pravdepodobnosťou tímu Chorvátska.

slovakia

left justify in out

Dejiskom medzištátneho prípravného duelu bude londýnsky štadión Wembley. Referuje o tom britský The Guardian. Angličania o tri dni neskôr vstúpia do kvalifikácie o postup na MS 2016 do Ruska duelom proti Slovensku v Trnave.


Očakáva sa, že Allardyce na pondelkovej tlačovej konferencii, keď ho oficiálne uvedú do funkcie, predstaví najbližších členov svojho realizačného tímu. Podľa mnohých médií "v kolíske futbalu" sa jeho pravou rukou stane Sammy Lee.

 

Allardyce by údajne chcel na ďalšie asistentské miesto dotiahnuť Paula Clementa, dlhoročného "parťáka" súčasného kouča Bayernu Mníchov Carla Ancelottiho. Špekuluje sa aj o bývalých reprezentantoch Riovi Ferdinandovi, Frankovi Lampardovi a Stevenovi Gerrardovi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies