Allardyce aj Moyes skončili vo svojich kluboch

NETKY.SK • 16 Máj 2018, 14:34 • 2 min
Allardyce aj Moyes skončili vo svojich kluboch

LIVERPOOL - Sam Allardyce už nie je tréner futbalistov liverpoolskeho klubu FC Everton. Klub o ukončení vzájomnej spolupráce informoval v stredu predpoludním prostredníctvom svojich komunikačných kanálov, teda tri dni po skončení aktuálneho ročníka anglickej Premier League, v konečnej tabuľke "karamelky" obsadili 8. miesto.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiattriročný kormidelník prevzal mužstvo v závere novembra od Holanďana Ronalda Koemana a dohodol sa na zmluve do júna 2019, tú nenaplnia.

Allardyce sa v závere roka 2017 vrátil do anglickej najvyššej súťaže po májovom odchode z Crystal Palace. Predtým trénoval aj reprezentáciu Anglicka, musel však odstúpiť po škandále s novinármi v utajení.

 

Vedenie anglického futbalového klubu West Ham United v stredu ukončilo spoluprácu s trénerom Davidom Moyesom. Meno nového kouča by malo byť známe v priebehu desiatich dní. Moyesovi nepomohlo ani to, že udržal "kladivárov" v Premier League a skončil s nimi na 13. mieste tabuľky.

 

"Pri analýze uplynulej sezóny sme dospeli k rozhodnutiu, že je potrebné, aby sa klub začal uberať iným smerom. Chceme angažovať trénera najvyššieho kalibru," citovala agentúra AP spoluprezidenta West Hamu Davida Sullivana. Moyes prišiel do WHU vlani v novembri a mal platný kontrakt do konca sezóny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies