Allan Mikušek predstavil nový videoklip

NETKY.SK • 25 Marec 2015, 13:09 • 2 min
Allan Mikušek predstavil nový videoklip

BRATISLAVA - Slovenský country spevák predstavil dnes nový videoklip k piesni Košeľa.

slovakia

left justify in out

„Ide o celkom novú pesničku. Spievam v nej o tom, že mám rád dievča a snívam o jednom dievčati, no nechcem len snívať, chcem ju mať vedľa seba a ten klip je vlastne o tom, že ju už vedľa seba mám,“ prezradil 47-ročný rodák z Trnavy v rozhovore pre agentúru SITA. „V klipe je vlastne to, čo sa spieva v piesni. Je tam len jedna herečka a komparz na koncerte,“ priblížil.

 

Videoklip nakrúcali tri dni pod režisérskou taktovkou dvoch kamarátov jeho dcéry. „Je to spoločná robota. Tvorcov klipu som poprosil, že chcem byť pri strihaní a pri všetkom. Nie preto, že by som im nedôveroval, ale aby som z výsledku cítil, že som to ja. Tak isto, ako som aj pri pesničkách a pri mixážach, tak som chcel byť aj pri tomto,“ poznamenal sympatický muzikant. Ako napokon dodal, už má vymyslený klip aj k ďalšiemu songu. „Ten by sme chceli dať von v lete,“ uviedol.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies