Allan Mikušek kedysi všetko odkladal na poslednú chvíľu

NETKY.SK • 10 Február 2015, 08:04 • 2 min
Allan Mikušek kedysi všetko odkladal na poslednú chvíľu

BRATISLAVA - Slovenský country hudobník a spevák Allan Mikušek zvykol podľa vlastných slov odjakživa odkladať veci na poslednú chvíľu. „Raz som napríklad dostal ponuku, či by som nechcel mať na jednej výberovke vianočnú pesničku.

slovakia

left justify in out

Hovoril som si 'No jasné, síce žiadnu nemám, ale však je máj a točiť sa to bude až v októbri, máš času.' Nakoniec som tú pieseň vymýšľal deň pred nahrávaním,“ prezradil 47-ročný Trnavčan v rozhovore pre agentúru SITA. „Muziku som spravil doobeda, večer text a na druhý deň sme o deviatej ráno stáli aj s kapelou v rozhlase. Tí boli zo mňa nešťastní,“ zasmial sa. „Takto vznikla pieseň Biely sen,“ dodal.

 

Ľudia, s ktorými spolupracoval, sa však napriek tomu mohli vždy spoľahnúť, že si svoju prácu odvedie dobre a nebude robiť drahoty. „Nie som náročný. Veľa režisérov, kameramanov a hudobných technikov mi doteraz hovorí 'Allan, s tebou sa tak úžasne robí. Sadneš si, dáme pred teba jeden mikrofón, povieme ti zaspievaj a ty zaspievaš, či je ráno sedem hodín alebo večer osem, ty proste zaspievaš',“ povedal . „Alebo, keď bolo treba operatívne za niekoho zaskočiť do nejakej relácie - už sa mi stalo, že mi volali o jedenástej večer, že im ráno o šiestej vypadol hosť a či by som prišiel, tak hovorím jasné a ráno som sadol do auta a šiel som,“ poznamenal. „Samozrejme, to vtedy pomohlo aj mne, lebo som sa mohol prezentovať. No vo všeobecnosti nemám nejaké hviezdne maniere, nevyhováram sa, že nemám čas alebo sa mi nechce a podobne,“ dokončil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies