Allan Mikušek a Beáta Dubasová prichádzajú s novou vianočnou pesničkou

NETKY.SK • 11 December 2015, 11:46 • 2 min
Allan Mikušek a Beáta Dubasová prichádzajú s novou vianočnou pesničkou

BRATISLAVA – Dvojica známych slovenských interpretov Allan Mikušek a Beáta Dubasová prichádzajú v týchto dňoch do éteru s novou vianočnou pesničkou, ktorej dali názov Ježiško je v každom z nás.

slovakia

left justify in out

„Celá naša spolupráca vznikla veľmi zvláštne. Keď som pred mesiacom cestovala domov z koncertu, na diaľnici pri Trnave hovorím manželovi - Ktovie, ako sa má Allan, tak dávno sme sa nestretli. Asi o 10 minút mi zazvonil mobil a na moje prekvapenie na linke bol Allan a ponúkol mi spoločný duet. Pesnička sa mi veľmi páčila a náš spoločný výsledok si môžete vypočuť aj pozrieť. Klip vznikol tiež veľmi kuriózne, keď som pesničku poslala môjmu najvernejšiemu fanúšikovi Romanovi Klištincovi do Anglicka, kde žije. Za dva dni nám nezištne poslal tento videoklip ako jeho darček,“ uviedla pre TASR speváčka.

 

 

S novou pesničkou sa fanúšikovia môžu stretnúť aj na koncerte Allana Mikušeka 17. decembra v bratislavskom Zrkadlovom háji, kde bude Beáta Dubasová účinkovať ako hosť. Pesničku predstavia aj 14. decembra v Teleráne na Markíze, 18. decembra v Dámskom klube na Jednotke, či v sobotu 19. decembra v benefičnom programe Hodina deťom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies