All Saints zverejnili skladbu One Strike

NETKY.SK • 23 Február 2016, 14:27 • 2 min
All Saints zverejnili skladbu One Strike

LONDÝN - Anglicko-kanadská skupina All Saints zverejnila skladbu One Strike. Pieseň vznikla po tom, ako sa členka formácie Nicole Appleton v roku 2014 rozviedla so spevákom Liamom Gallagherom, ktorý sa preslávil v už nefungujúcej kapele Oasis.

slovakia

left justify in out

"Slová vzišli z niečoho veľmi skutočného. Nic si vtedy prechádzala mnohými vecami. Práve na to som vtedy najviac myslela, pretože to bola tá najťažšia vec," uviedla nedávno na margo piesne členka formácie Shaznay Lewis.


Novinka je zároveň prvým singlom z albumu Red Flag, ktorý dievčenské kvarteto plánuje vydať 8. apríla. Nahrávka bude obsahovať celkovo dvanásť skladieb. Na produkcii sa podieľali K-Gee, The Invisible Men, Utters a Hutch.


All Saints sa pohybujú na scéne s prestávkami od roku 1993, pričom naposledy obnovili činnosť v roku 2013. Odvtedy však nevydali žiaden album. Oceňovaná skupina uviedla na trh štúdiovky All Saints (1997), Saints & Sinners (2000) a Studio 1 (2006). Medzi ich úspešné single patria napríklad Never Ever, Bootie Call, Pure Shores či Black Coffee. V skupine pôsobia okrem spomínaných speváčok aj Natalie Appleton a Melanie Blatt. Pôvodná členka Simone Rainford zomrela v máji 2013 na rakovinu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies