Ďalšie údery organizovanému zločinu v Taliansku

NETKY.SK • 9 Jún 2011, 09:34 • 2 min
Ďalšie údery organizovanému zločinu v Taliansku

Ďalšie údery organizovanému zločinu v Taliansku

slovakia

left justify in out

img

Talianska polícia zasadila dnes ďalší úder kalábrijskej odnoži mafie 'Ndrangheta, keď pri razii vo viacerých mestách vrátane Milána, Modeny a Turína zadržala 142 osôb podozrivých okrem iného z vydierania, úžery, ale aj obchodovania s drogami a zbraňami.
      Na policajnej akcii, ktorú koordinovala antimafiánska inštitúcia DIA, sa podľa talianskych médií zúčastnilo viac ako 1300 príslušníkov bezpečnostných zložiek. Zhabali pri nej 127 nehnuteľností, byty a pozemky, desať podnikov a 200 bankových účtov s viac ako 70 miliónmi eur.
      Ďalší úspech hlásia justičné úrady z juhu Talianska, kde dnes vo vile neďaleko Neapola zadržali 30-ročného Carmina Amata, považovaného za jedného z bossov neapolskej mafie Camorra. Mafián, po ktorom sa pátralo od roku 2009, figuruje v zozname sto najnebezpečnejších zločincov Talianska a je podozrivý z viacerých vrážd i obchodovania s narkotikami.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies