Alicia Keys zverejnila skladbu In Common

NETKY.SK • 4 Máj 2016, 11:19 • 2 min
Alicia Keys zverejnila skladbu In Common

LOS ANGELES - Americká speváčka Alicia Keys predstavila prostredníctvom služby YouTube nový singel s názvom In Common. Skladba je interpretkinou prvou novinkou, ktorú predstavila na internete od roku 2012. Minulý mesiac pritom počas jedného svojho vystúpenia predstavila aj novú pieseň Hallelujah.

slovakia

left justify in out

Alicia Keys, vlastným menom Alicia Augello Cook, má na konte päť štúdioviek - Songs In A Minor (2001), The Diary Of Alicia Keys (2003), As I Am (2007), The Element Of Freedom (2009) a Girl On Fire (2012), pričom všetky okrem The Element Of Freedom sa dostali na prvú priečku amerického albumového rebríčka Billboard 200. K jej najväčším hitom paria skladby Fallin', You Don't Know My Name, If I Ain't Got You, No One, Like You'll Never See Me Again či Girl On Fire, no známe sú aj jej spolupráce ako napríklad Empire State Of Mind s rapperom Jay Z, My Boo so spevákom Usherom či Gangsta Lovin' s rapperkou Eve. Speváčka získala 15 prestížnych cien Grammy z 28 nominácií, ďalej deväť Billboard Music Awards a deväť ráz ju nominovali na BRIT Award. Jej manželom je hudobný producent a rapper Swizz Beatz, za ktorého sa vydala v júli 2010. Dvojica má spolu synov Egypta Daouda a Genesisa Aliho.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies