Alicia Keys predstavila skladbu That’s What’s Up

NETKY.SK • 26 Január 2017, 10:16 • 2 min
Alicia Keys predstavila skladbu That’s What’s Up

BRATISLAVA - Americká speváčka Alicia Keys predstavila novú skladbu s názvom That’s What’s Up.

slovakia

left justify in out

Novinku, ktorá obsahuje prvky zo skladby Low Lights od Kanyeho Westa, zverejnila pri príležitosti svojich 36. narodenín na službe SoundCloud. Rodáčka z New Yorku k piesni zároveň ponúkla aj videoklip. V ňom ju možno vidieť ako relaxuje vo vani a užíva si pohodlie hotelovej izby.

 

 

Alicia Keys, vlastným menom Alicia Augello Cook, má na konte šesť štúdioviek - Songs In A Minor (2001), The Diary Of Alicia Keys (2003), As I Am (2007), The Element Of Freedom (2009), Girl On Fire (2012) a najnovšiu Here (2016), pričom všetky okrem The Element Of Freedom a Here sa dostali na prvú priečku amerického albumového rebríčka Billboard 200. K jej najväčším hitom paria skladby Fallin', You Don't Know My Name, If I Ain't Got You, No One, Like You'll Never See Me Again či Girl On Fire. Na konte má napríklad pätnásť cien Grammy, deväť Billboard Music Awards či deväť nominácií na BRIT Awards.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies