Alice Cooper zverejnil skladbu Paranoiac Personality

NETKY.SK • 11 Jún 2017, 13:27 • 2 min
Alice Cooper zverejnil skladbu Paranoiac Personality

BRATISLAVA - Americký spevák Alice Cooper zverejnil skladbu Paranoiac Personality.

slovakia

left justify in out

Novinka sa bude nachádzať na albume Paranormal, ktorý sa dostane na trh 28. júla. Nahrávka bude obsahovať dvanásť skladieb, vrátane dvoch, na ktorých sa podieľali všetci žijúci pôvodní členovia kapely Alice Cooper - okrem 69-ročného lídra aj basgitarista Dennis Dunaway, gitarista Michael Bruce a bubeník Neal Smith. K dispozícii bude tiež live záznam z koncertu, ktorý sa konal vlani 6. mája v Columbuse v Ohiu. Na albume Paranormal sa podieľali aj Billy Gibbons z kapely ZZ Top, bubeník Larry Mullen z U2 alebo Roger Glover z Deep Purple. O produkciu sa postaral Bob Ezrin.

 


Alice Cooper, vlastným menom Vincent Damon Furnier, sa na hudobnej scéne pohybuje od 60. rokov minulého storočia. Začínal ako spevák kapely Alice Cooper, ktorá vydala sedem albumov, pričom najúspešnejšia bola šiesta štúdiovka Billion Dollar Babies (1973). Medzi ich najväčšie hity patria skladby ako I'm Eighteen či School's Out. Spevák si neskôr osvojil meno skupiny a odštartoval sólovú kariéru. V roku 1975 vydal album Welcome To My Nightmare, v septembri 2011 uviedol na trh 19. sólovku Welcome 2 My Nightmare, ktorá je aj jeho zatiaľ poslednou. Kapelu Alice Cooper uviedli v roku 2011 do Rock'n'rollovej siene slávy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies