Alice Cooper sa predstaví v novom spracovaní muzikálu Jesus Christ Superstar

NETKY.SK • 11 December 2017, 09:29 • 2 min
Alice Cooper sa predstaví v novom spracovaní muzikálu Jesus Christ Superstar

BRATISLAVA - Americký spevák Alice Cooper sa predstaví v novom spracovaní muzikálu Jesus Christ Superstar.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatdeväťročný interpret sa v projekte Jesus Christ Superstar Live! objaví ako kráľ Herodes. Réžiu má na starosti David Leveaux. Zástupca NBC Entertainment Robert Greenblatt uviedol, že sa na účinkovanie hudobníka, ktorého označil za "perfektnú rockovú hviezdu", veľmi teší.

Alice Cooper, vlastným menom Vincent Damon Furnier, sa na hudobnej scéne pohybuje od 60. rokov minulého storočia. Začínal ako spevák kapely Alice Cooper, ktorá vydala sedem albumov, pričom najúspešnejšia bola šiesta štúdiovka Billion Dollar Babies (1973). Medzi ich najväčšie hity patria skladby ako I'm Eighteen či School's Out. Spevák si neskôr osvojil meno skupiny a odštartoval sólovú kariéru. V roku 1975 vydal album Welcome To My Nightmare, tento rok v júli vydal zatiaľ posledný počin Paranormal. Kapelu Alice Cooper uviedli v roku 2011 do Rock'n'rollovej siene slávy. S formáciou Hollywood Vampires ponúkol v roku 2015 zatiaľ jediný, eponymný album.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona