Alice Cooper pôjde do dôchodku, keď ľudia prestanú chodiť na jeho koncerty

NETKY.SK • 9 Máj 2018, 07:44 • 2 min
Alice Cooper pôjde do dôchodku, keď ľudia prestanú chodiť na jeho koncerty

BRATISLAVA - Americký spevák Alice Cooper pôjde do dôchodku až keď ľudia prestanú chodiť na jeho koncerty.

slovakia

left justify in out

Interpret, ktorý vo februári oslávil sedemdesiatku, aktuálne pracuje na viacerých projektoch, medzi inými napríklad so skupinou Hollywood Vampires s Johnnym Deppom a gitaristom Aerosmith Joeom Perrym.

 

V júli minulého roka pritom vydal svoj zatiaľ posledný album Paranormal.

“Vždy som hovoril: Ak budeme robiť turné a nikto nepríde, tak pôjdem do dôchodku. Zatiaľ sa to ešte nestalo,” povedal v rozhovore pre newyorskú rozhlasovú stanicu Q103, keď odpovedal na otázku, či po sedemdesiatke nezvažuje odchod do dôchodku. Dodal tiež, že sa "nikdy necítil lepšie", a preto na to "nevidí dôvod".

Alice Cooper, vlastným menom Vincent Damon Furnier, sa na hudobnej scéne pohybuje od 60. rokov minulého storočia. Začínal ako spevák kapely Alice Cooper, ktorá vydala sedem albumov, pričom najúspešnejšia bola šiesta štúdiovka Billion Dollar Babies (1973). Medzi ich najväčšie hity patria skladby ako I'm Eighteen či School's Out. Spevák si neskôr osvojil meno skupiny, odštartoval sólovú kariéru a v roku 1975 vydal album Welcome To My Nightmare. Dosiaľ má na konte 20 sóloviek. Kapelu Alice Cooper uviedli v roku 2011 do Rock'n'rollovej siene slávy. So spomínanou formáciou Hollywood Vampires ponúkol v roku 2015 zatiaľ jediný, eponymný album.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies