Aliancia za rodinu neuspela v televíziách, teraz to skúša na školách

NETKY.SK • 20 Január 2015, 09:03 • 2 min
Aliancia za rodinu neuspela v televíziách, teraz to skúša na školách

BRATISLAVA - Po tom, čo slovenské televízie odmietli spot Aliancie za rodinu, si aliancia našla priestor, kde prezentovať svoje myšlienky. Podľa zistení denníka Hospodárske noviny si priestor našla na vysokých školách.

slovakia

left justify in out

Aliancia má už za sebou stretnutie so študentmi v Univerzitnom pastoračnom centre pri Univerzite Komenského a na Trnavskej univerzite. "Univerzita by nemala odmietať spoločensky aktuálne a slobodné diskusie," zdôvodnil priestor pre diskusiu rektor Trnavskej univerzity Marek Šmid.

 

Diskusie aliancie prebiehajú však podľa denníka bez oponentov. Vystupujú na nich len hovorcovia aliancie a aktivistka a členka iniciatívy "V mene rodiny" Željka Markić z Chorvátska. Iný názor zaujalo vedenie Žilinskej univerzity.

 

Hoci priestor na diskusiu mala poskytnúť už túto stredu (21.1.), po otázkach denníka svoj postoj zmenila. Pre názorovú nevyváženosť jej rektor od podujatia ustúpil, informuje denník.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies