Alfonso Ribeiro bude trojnásobným otcom

NETKY.SK • 28 Október 2014, 10:21 • 2 min
Alfonso Ribeiro bude trojnásobným otcom

LOS ANGELES - Americký herec Alfonso Ribeiro a jeho manželka Angela Unkrich čakajú druhé spoločné dieťa.

slovakia

left justify in out

Dvojica už vychováva syna Alfonsa Lincolna Jr., ktorý sa narodil vlani 27. októbra. Štyridsaťtriročný rodák z New Yorku prezradil radostnú novinku v šou Dancing with the Stars, v ktorej súťaží. "Dnes má môj syn prvé narodeniny. Som veľmi šťastný, že je tu so mnou. Spolu s manželkou sme sa rozhodli, že mu dáme úžasný darček, a to bračeka alebo sestričku. Budeme mať bábätko. Chcel som to oznámiť v tejto súťaži, pretože som sa chcel poďakovať všetkým fanúšikom a povedať manželke, že ju milujem," vyhlásil Ribeiro, ktorý má z predchádzajúceho manželstva s Robin Stapler dcéru Siennu.

 

Alfonso Ribeiro sa preslávil už ako dieťa v roku 1984, keď spolu s Michaelom Jacksonom tancoval v reklame na Pepsi. V rokoch 1984 až 1987 účinkoval v seriáli Silver Spoons (1982 - 1987). Predstavil sa aj v sitkome Fresh Prince (1990 - 1996), v ktorom stvárnil Carltona Banksa. Jednu epizódu tohto seriálu aj režíroval. Zahral si aj v televíznom projekte In the House (1995 - 1999) či snímke Stroskotaná láska (2005). Venuje sa tiež moderovaniu televíznych programov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona