Alexis Sánchez sa bojí, že rozhodcovia zvýhodnia domácich

NETKY.SK • 27 Jún 2014, 12:28 • 2 min
Alexis Sánchez sa bojí, že rozhodcovia zvýhodnia domácich

BELO HORIZONTE - Krídelník čilskej futbalovej reprezentácie Alexis Sánchez sa pred sobotňajším zápasom osemfinále majstrovstiev sveta proti domácej Brazílii obáva, že rozhodcovia zvýhodnia "kanárikov".

slovakia

left justify in out

Už neraz sa na XX. svetovom šampionáte stalo, že arbitri pískali v prospech zverencov Luiza Felipeho Scolariho. Najväčší "prešľap" predviedol v otváracom stretnutí MS 2014 domácich proti Chorvátom Japonec Juiči Nišimura, ktorý daroval päťnásobným majstrom sveta pokutový kop za súboj Dejana Lovrena s Fredom za nerozhodného stavu, keď zápas vrcholil.

 

Sobotňajšie meranie síl juhoamerických tímov zverila Medzinárodná futbalová federácia (FIFA) do rúk ostrieľaného Howarda Webba. "Myslím si, že Brazília má najlepšiu defenzívu na turnaji. Na pozíciách obrancov oplývajú veľkou kvalitou a ja som skutočne šťastný, že nastúpime proti Brazílii a mojim klubovým spoluhráčom Neymarovi a Danimu Alvesovi. Obávam sa však výkonu rozhodcov, uvidíme," vyhlásil jeden z najlepších hráčov turnaja Alexis Sánchez. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies