Alexis Sanchez potrebuje oddych, vynechá úvod sezóny

NETKY.SK • 15 Júl 2015, 09:47 • 2 min
Alexis Sanchez potrebuje oddych, vynechá úvod sezóny

LONDÝN - Útočník anglického futbalového klubu Arsenalu Londýn Alexis Sanchez nestihne začiatok nadchádzajúcej sezóny Premier League.

slovakia

left justify in out

Dôvodom je únava po reprezentačných povinnostiach s Čile na uplynulom turnaji Copa America, ktorý jeho krajina premiérovo v histórii vyhrala. Tréner "kanonierov" Arsene Wenger dal Sanchezovi voľno, do klubu sa vráti na začiatku augusta, no potom musí ešte nabrať kondíciu. Vynechá tak Community Shield (anglický Superpohár) proti Chelsea, ktorý je na programe 2. augusta na štadióne vo Wembley a taktiež prvý ligový duel s West Hamom United o týždeň neskôr.

 

Dvadsaťšesťročný Sanchez strelil víťaznú jedenástku vo finále Copy proti Argentíne, čo bol jeho 58. zápas v uplynulej sezóne.

 

"Vráti sa 3. augusta. Väčšinou to trvá tri týždne, aby sa hráč dostal do súťažne formy, u Alexisa to bude asi trochu menej. No určite vynechá prvý ligový zápas," agentúra Reuters citovala Wengera.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies