Alexis Sánchez dovolil kamarátom, aby ich s priateľkou natáčali pri sexe

NETKY.SK • 10 Marec 2015, 14:00 • 2 min
Alexis Sánchez dovolil kamarátom, aby ich s priateľkou natáčali pri sexe

LONDÝN – Priateľka hviezdy Arsenalu Alexisa Sáncheza ho pustila k vode potom, ako futbalista dovolil svojim kamarátom, aby ich potajomky natáčali pri spoločnom milovaní.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný futbalista, ktorý v lete prestúpil z Barcelony do Arsenalu, sa stretával s priateľkou Valentinou Roth viac ako rok. Ten sa však skončil rýchlosťou blesku, keď 24-ročná bývalá gymnastka pristihla jeho kamarátov, ako v skrini ich spálne potajomky natáčajú ich sexuálne radovánky.

Podľa správ anglickej tlače Sánchez vedel, že sú jeho kamaráti v skrini. Jeho priateľka Valentina sa po tomto incidente poriadne rozzúrila.

"Možno si Alexis myslí, že je zábavné a smiešne natočiť ženu, s ktorou sa práve miluje, ale stavím sa, že by bol od zlosti bez seba, keby niekto urobil to isté jeho mamičke alebo sestre," povedala Valentina. "Cítila som sa úplne ponížená. Je nezrelý a úplne priemerný."

Valetina stretla Sáncheza v Čile a dali sa dokopy po jednej z mnohých house party. Samotný futbalista a jeho zástupcovia sa k celej veci ešte nevyjadrili.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies