Alexandre Pato v hľadáčiku Arséna Wengera

NETKY.SK • 26 November 2015, 17:40 • 2 min
Alexandre Pato v hľadáčiku Arséna Wengera

LONDÝN – Tréner londýnskeho Arsenalu Arséne Wenger sa stretol s futbalovým riaditeľom brazílskeho klubu Corinthians, aby s ním prediskutoval potenciálny prestup Alexandre Pata.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný Pato prejavil túžbu vrátiť sa späť do Európy a Arsenal sa chystá na zimné nákupy, keďže v tíme panuje lazaret.

Wenger sa stretol s bývalým hráčom Arsenalu Edum Gasparom, ktorý pôsobí v Corinthianse ako futbalový riaditeľ, aby diskutovali o potenciálnom prestupe brazílskeho futbalistu na Emirates Stadium.

"Nebol som na stretnutí, aby som ho vychvaľoval, ale ak sa ľudia na neho spýtajú, tak budem odpovedať," povedal bývalý stredopoliar Arsenalu. "Oni sa pýtali a ja som odpovedal. Nielen o Patovi, ale aj o ďalších našich hráčoch. Poznajú ich dobre. Bol som na obede s Wengerom a spýtal sa ma na Pata, ale aj na ďalších hráčov."

Edu pred pár dňami zverejnil na svojom Instagrame fotku, na ktorej je spolu s Wengerom a vyzerá to, že Corinthians v zime pustí svojho hráča do Premier League.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies