Alexandre Pato do Tottenhamu, fanúšikom sa to nepáči

NETKY.SK • 30 August 2015, 19:10 • 2 min
Alexandre Pato do Tottenhamu, fanúšikom sa to nepáči

LONDÝN – Letný prestupový termín sa pomaly blíži ku koncu a na scéne sa začínajú objavovať už aj te známejšie mená. Jedným z nich je Brazílčan Alexandre Pato, ktorý mieri do Tottenhamu.

slovakia

left justify in out

Londýnsky tím sa v novej sezóne strelecky trápi, keďže Harry Kane ešte len hľadá svoju formu z minulej sezóny. Vo včerajšom zápase Tottenham na domácej pôde len remizoval s Evertonom 0-0, čo znamená, že strelili iba tri góly v štyroch ligových zápasoch.

Dvadsaťpäťročný Pato sa pohybuje vo vrcholovom futbale už deväť rokov, keď v drese AC Milána debutoval ako 16-ročný.

 



V súčasnej dobe je brazílsky útočník hráčom Corinthians, avšak momentálne je na hosťovaní v Sao Paule. Po sobotňajšom zápase proti Ponte Preta však Pato priznal, že nevie aká je jeho budúcnosť. V Brzílii sa však čoraz hlasnejšie hovorí o tom, že Pato má namierené na londýnsky White Hart Lane.

Tieto správy však vyvolali značnú vlnu nevôle medzi fanúšikmi Tottenhamu, ktorí svoje pocity vyjadrili na sociálnych sieťach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies