Alexandra Breckenridge si zahrá v seriáli Walking Dead

NETKY.SK • 17 Október 2014, 12:36 • 2 min
Alexandra Breckenridge si zahrá v seriáli Walking Dead

LOS ANGELES - Americká herečka Alexandra Breckenridge, ktorá sa v rokoch 2011 - 2013 predstavila v seriáli American Horror Story (2011), si zahrá v televíznom projekte Walking Dead (2010).

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročná rodáčka z Bridgeportu by sa mala ukázať v niekoľkých epizódach piatej série, ktorú začala televízia AMC vysielať 12. októbra. Stvárniť by mala atraktívnu, silnú, inteligentnú a výrečnú umelkyňu a matku Samanthu, ktorá však má aj svoje slabé miesta.

 

Walking Dead vzniká podľa rovnomenného komiksu Roberta Kirkmana. Tvorcovia projektu spočiatku často používajú falošné mená postáv, aby divákov a diváčky držali v napätí. Podľa portálu Deadline je preto možné, že hrdinka, ktorú stvárni Breckenridge, sa napokon bude volať inak. 

 

Seriál sa zameriava na následky apokalypsy, ktorá zmenila ľudí na zombie. V centre príbehu je skupina jednotlivcov, ktorí nešťastie prežili. Na čele s bývalým policajným dôstojníkom Rickom Grimesom cestujú naprieč USA a hľadajú si nový domov, v ktorom by ich neohrozovali zombie. Čím je ich situácia bezútešnejšia, tým viac ich vôľa prežiť núti robiť takmer čokoľvek. Spomínaného Ricka Grimesa stvárňuje Andrew Lincoln. Okrem neho v seriáli účinkujú napríklad aj Steven Yeun, Chandler Riggs, Norman Reedus, Melissa McBride, Lauren Cohan či Emily Kinney. V piatej sérii okrem Breckenridge fanúšikovia a fanúšičky uvidia aj Andrewa J. Westa, Alannu Masterson, Christianu Serratos alebo Tylera Jamesa Williamsa. 

 

Alexandra Hetherington "Alex" Breckenridge je známa napríklad ako Willa McPherson z televízneho projektu Dirt (2007 - 2008) alebo Abby Cassidy zo seriálu Zmena je život (2010 - 2011). V roku 2011 sa objavila v niekoľkých epizódach True Blood: Pravá krv (2008 - 2014). Svoj hlas prepožičala viacerým postavičkám v animovanom seriáli Griffinovci (1999). Zahrala si aj v komédiách Nenapraviteľný klamár (2002) alebo Super náhradník (2006). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona