Alexander Volkov chce titul ťažkej váhy!

NETKY.SK • 23 Marec 2018, 13:42 • 2 min
Alexander Volkov chce titul ťažkej váhy!

BRATISLAVA - Na galavečeri UFC Fight Night 127 v Londýne sa v hlavnom zápase večera predviedli Alexander Volkov a Fabricio Werdum. Volkov môže byť známy fanúšikom slovenskej MMA zo zápasu z roku 2016, keď porazil našu hviezdu Attilu Végha na KO v prvom kole ešte pod záštitou ruskej M1 challenge.

slovakia

left justify in out

V zápase dominoval celý čas brazílsky zápasník Werdum. Od začiatku sme mohli sledovať divácky atraktívny zápas. Werdum začal klasicky so svojím lietajúcim kolenom, Rusa s ním však neohrozil. Potom však Volkova strhol na zem, a nedovolil sa mu odtiaľ postaviť až do konca kola.

 

Počas celého zápasu bola citeľná dominancia Werduma, hoci Volkov bol v stoji oveľa lepší. Ale Werdum je skúsený zápasník a robil presne to v čom je najlepší, snažil sa o to aby boli čo najviac na zemi. Volkov sa však voči jeho strhom úspešne bránil. Viackrát sa mu podarilo zachytiť Werdumovu kopajúcu nohu a potom po vykopnutí jeho zadnej nohy ho dostal na zem, ale on za ním nešiel len mu ukazoval aby sa postavil. Werdum však pokračoval v strhoch, po jednom z nich sa mu skoro podarilo ukončiť zápas s pákou na lakeť, ale napokon z toho nič nebolo.

 

V treťom kole dostal Werdum veľký úder na oko ktoré mu hneď aj opuchlo ale našťastie rozhodca zápas nestopol a zápasníci mohli pokračovať ďalej. Vo štvrtom kole už bolo evidentné, že sa Werdum začína unavovať. Potom ako sa dostali na zem sa podarilo Volkovovi zostať vo výhodnej pozícií a po pár čistých úderoch sa postavil. Potom ako sa postavil aj Werdum začali sa navzájom bombardovať údermi hlava nehlava. Toto bola z Werdumovej strany veľká chyba, nakoľko po pekne mierenom zdviháku padol na zem, kde ho Volkov už iba dorazil.

 

Werdumove plány o titulový zápas sa touto prehrou rozplynuli. Zasa na opačnej strane sa Volkov k titulu o krôčik priblížil. Bola to jeho 6. výhra v rade z toho sú už 4 v UFC. Po výhre povedal, že jeho cieľ je jasný: do UFC si prišiel pre opasok. Uvidíme či bude tento cenný skalp stačiť k titulovému zápasu alebo si UFC ešte trocha počká a pošle ho ešte pred tým aspoň raz do zápasu aby si vyzývateľskú pozíciu upevnil na 100%.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona