Alexander Gustafsson vyhlásil, že Jon Jones nie je pre neho šampiónom

NETKY.SK • 5 Jún 2017, 15:15 • 2 min
Alexander Gustafsson vyhlásil, že Jon Jones nie je pre neho šampiónom

BRATISLAVA - Alexander "Mauler" Gustafsson sa minulý víkend predstavil vo veľmi dobrej forme, keď zvíťazil nad Gloverom Teixeirom na KO. V podstate celý zápas dominoval a mal viacero kombinácií po ktorých mohol vyhrať zápas, ale Teixeira sa ukázal ako veľmi tvrdý chlapík ktorého nie je až tak jednoduché zložiť. V pozápasových rozhovoroch prišla reč aj na jeho najväčšieho nepriateľa Jona Jonesa.

slovakia

left justify in out

"Nemám ho rád. Uznávam, že je najlepším zápasníkom všetkých čias a je aj najlepším vo váhe, toto snáď ale každý dobre vie. Ešte neprehral ani jeden zápas, hocikto, kto sa mu postaví, tak on ho dá dole. Ale ako človek a šampión u mňa neprešiel. Podľa mňa nie je dobrým človekom, preto aj zvyknem hovoriť, že je mojím najväčším nepriateľom. Dúfam, že ho Daniel Cormier zdolá, pretože on je človek hodný titulu šampióna," opísal svoju averziu Gustafsson.

 

Momentálne je v poloťažkej váhe dosť veľký chaos. Jon Jones by mohol byť šampiónom ale za jeho priestupky je momentálne mimo. Nie je zaradený ani do oficiálneho rebríčka váhy. Momentálnym držiteľom majstrovského titulu je Daniel Cormier. On naposledy prehral práve s Jonesom v roku 2015. Prvým vyzývateľom sa teraz stal Gustafsson ale predsa bude Cormier zápasiť proti Jonesovi na UFC 214 v júni keď mu vyprší trest. Je viac ako pravdepodobné, že Gustafsson sa potom stretne v oktagone s víťazom spomínaného zápasu ešte tento rok.

 

Gustafsson už s oboma zápasil, zakaždým prehral, ale pre každého z nich to bol asi najtvrdší a najťažší zápas v kariére. Teraz tvrdí, že na svojich chybách pracoval, a že do ďalších bojov proti nim pôjde určite s väčšími šancami.

 

"Bol som veľmi blízko toho aby som nad nimi zvíťazil. V zápasoch som sa ku koncu vždy unavil, ale odvtedy sa na tieto veci viac sústredím a moje kardio je oveľa lepšie. Dnes by som už v cieľovej rovine určite neprehral.  Dnes by som zvládol proti nim kľudne aj 10 kôl," sebavedome prehlásil Gustafsson.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies