Alexander Gustafsson opäť v klietke už 24.januára

NETKY.SK • 26 Október 2014, 20:57 • 2 min
Alexander Gustafsson opäť v klietke už 24.januára

ŠTOKHOLM - Druhý najlepší zápasník poloťažkej váhy na svete Alexander Gustafsson sa po dlhšej pauze opäť vracia pod svetlá reflektorov. Tento raz bude mať však obrovskú výhodu domáceho prostredia.

slovakia

left justify in out

Podľa zdroja zo zákulisia  by mal byť Alexov súper slávny Rashad Evans. V domácom Štokholme  sa 24.2.2015 rysuje  pre mnohých veľmi zaujímavá udalosť.

 

Alex po prehre s Jonesom a nasledovnej výhre na UFC Fight Night v marci tohto roku v  Londýne nemal žiadny zápas. O jeho súperoch sa špekulovalo viac než dosť . Pôvodný súper pre túto udalosť mal byť Anthony Johnson. Žiaľbohu Anthony bol zatknutý za domáce násilie a doteraz nie je známy jeho trest. Tím Gustafssona mal už čakania viac než dosť a trvajú na tom aby jeho súperom bol Rashad Evans.  Evans (19-3), ktorý  si víťazstvách nad Hendersonom a Sonnenom drží výhernú sériu sa chce s Gustafssonom stretnúť zoči voči a pevne verí, že ho porazí. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona