Alexander Gustafsson chce ešte jeden zápas

NETKY.SK • 8 September 2014, 13:01 • 2 min
Alexander Gustafsson chce ešte jeden zápas

LAS VEGAS - Od stredajšej konferencie UFC chce švédsky bojovník poloťažkej váhy Alexander Gustafsson ešte jeden zápas pred bojom o titul.

slovakia

left justify in out

Pred nedávnom vyjadril svoj postoj k zápasu Jones vs Cormier, že to bol jeho zápas. Svojimi statusmi na sociálnych sieťach však nič v tejto veci nezmenil,a tak mu ostalo len zmieriť sa s tým, že tento zápas sa uskutoční.

Gustafssonov tréner Andreas michal priniesol koncom júla toto vyjadrenie: “Vôbec nie sme s týmto stále zmierený, ale ostáva nám sa len prispôsobiť. Alex bol stále prioritou č. 1 pre Jonesa  no kvôli jeho zraneniu musel byť zápas odložený. Plán B bol, že Alexa v tomto zápase nahradí Cormier. No v tréningovej príprave si  Jones zranil koleno a musí podstúpiť operáciu. Toto mení celú situáciu podľa mňa nakoľko kým sa Jones zotaví Alex bude tiež v poriadku a opäť v plnej sile. Tým pádom zápas Jones proti Cormierovi nemusí byť. Fanúšici chcú vidieť Alexa s Jonesom čím skôr a nie  Cormiera. Aké má  Cormier výhry v poloťažkej váhe? No nie je v mojich kompetenciách to riadiť. Ale všetci sa zhodneme na tom, že najväčšie problémy Jonesovi v kariére sposôbil práve moj zverenec Alex.“

Gustafssonov manažér Manos Terzitaine trvá na tom, aby podstúpil aspoň jeden zápas, aby nevišiel z cviku. Podľa jeho slov spraví všetko preto, aby Gustafsson mohol podstúpiť dočasný zápas a tým skrátil svoje titulové čakanie na víťaza zápasu Jonesa proti Cormierovi. Dana White sa zatiaľ neoficiálne vyjadril, že by to bolo možné s Philom Davisom. Podľa Whiteových slov by predviedli určite pekný zápas, no oficálne to potvrdené ešte nie je .



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies