Alexander Gustafsson by chcel zápasiť proti ozajstnému šampiónovi váhy

NETKY.SK • 3 Január 2018, 15:19 • 2 min
Alexander Gustafsson by chcel zápasiť proti ozajstnému šampiónovi váhy

BRATISLAVA - Gustafsson sa pred iba nedávno vyjadril s kým by najradšej zápasil vo svojom ďalšom zápase. Je to Jon Jones. Nahlas povedal to o čom väčšina zápasníkov a fanúšikov iba doteraz šepkala. Podľa Gustafssona je Daniel Cormier iba "papierový" šampión a to preto lebo ozajstného šampióna nikdy neporazil.

slovakia

left justify in out

"Vôbec ma neprekvapilo, že ho zasa s niečím prichytili. Ľutujem ho. Vždy je niečo o čo sa potkne. Ľutujem ho, toto nie je dobré ani pre neho ani pre ostatných. Ale hlavne nie pre šport. Videli sme čo robil s Danielom. Je to ozajstný netvor. Spravil doteraz veci ktoré sa ešte nikomu nepodarili, ale nakoniec aj tak o niečo zakopne. Stále ale robí rozhodnutia ktoré sú nesprávne, aj pre toto voči nemu cítim ľútosť. Chcem ho ale znova vidieť," prehlásil Alexander Gustafsson.

 

"Chcel by som voči nemu odvetu. Ak aj pre nič iné ale aspoň preto aby som sa vrátil späť. Ale! Keď sa vráti späť tak musí byť čistý. Toto sa ináč nedá zrealizovať. Teraz je šampiónom Daniel, ale skutočný opasok má Jones. Pre mňa je šampiónom stále on, ale samozrejme uznávam aj Daniela ako šampióna. DC je dobrý človek, dobrý bojovník, jediný človek od ktorého obdržal prehru je Jon Jones," doplnil. 

 

Toto je teda názor Gustafssona. Momentálne sa zotavuje po operácií ramena. Vyzerá to tak, že bude zápasiť proti víťazovi zápasu Cormier vs Ozdemir. Jonesov prípad sa bude ďalej riešiť až vo februári budúceho roka. Ak sa mu previnenie potvrdí možno ho už v oktagone ani neuvidíme, ale ak sa previnenie nepotvrdí tak by to bol medzi nim a Gustafssonom určite oku lahodiaci zápas tak isto ako aj na UFC 165 keď sa stretli prvýkrát. Bol to vtedy zápas roka!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies