Alexander Gustafsson by chcel zápasiť ešte pred koncom leta

NETKY.SK • 19 Jún 2018, 15:27 • 2 min
Alexander Gustafsson by chcel zápasiť ešte pred koncom leta

BRATISLAVA - Po tom ako Yoel Romero nedokázal spraviť váhu proti Lukeovi Rockholdovi a ani proti Robertovi Whittakerovi povedal Dana White, že by Romera chcel vidieť odteraz v poloťažkej váhe. White ďalej povedal aj to, že by si veľmi rád pozrel zápas medzi Romerom a Gustafssonom v ktorom by išlo o vyzývateľskú pozíciu 205 librovej divízie.

slovakia

left justify in out

Momentálny šampión tejto váhy Daniel Cormier si tiež myslí, že nakoľko je Rockhold po zranení mal by Gustafsson zápasiť práve s Romerom.

Alexander Gustafsson sa k týmto slovám vyjadril na svojom Instagramovom profile.

 

"Postavím sa proti hoci komu, pokým ma ten zápas priblíži k môjmu cieľu. Rád si zmeriam sily aj s Yoelom Romerom ak bude pripravený do daného dátumu. Po tom ako sa Rockhold odpísal tak uvažujem nad týmito možnosťami: Som pripravený na odvetu proti Shogunovi Ruaovi, alebo rád by som zápasil aj proti Volkanovi Ozdemirovi, ak by sa niektorí z nich zranil alebo nedostal víza pred svojím zápasom v Nemecku. Druhov možnosťou by mohla byť alternatíva, že sa niekto zraní z dvojice Stipe Miocic-Daniel Cormier tak by som rád naskočil do boja o titul. Nech sa stane ale čokoľvek, mal by si DC do decembra obhájiť alebo odovzdať svoj titul aby kvôli tebe ostatní nestrácajú svoj čas. A aby som nezabudol, skús si aspoň v ťažkej váhe ustrážiť svoju váhu..."

 

Gustafsson prehral naposledy práve proti Danielovi Cormierovi v roku 2015 v októbri. Odvtedy má na svojom konte iba dva zápasy, ide síce o dve výhry a to proti Janovi Blachowiczovi a Gloverovi Teixeirovi ale podľa kritikov nato aby mohol byť adekvátnym vyzývateľom by potreboval viacej zápasov.

 

Podľa slov Gustafssonovho manažéra Safapoura ak nedostane jeho zverenec zápas ešte pred augustom tak potom ho uvidíme v oktagone už iba vtedy keď bude Cormier obhajovať svoj titul poloťažkej váhy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies