Alexander Gustafson tvrdí, že by zo siedmich zápasov šesťkrát porazil Johnsona

NETKY.SK • 22 Apríl 2015, 20:12 • 2 min
Alexander Gustafson tvrdí, že by zo siedmich zápasov šesťkrát porazil Johnsona

ŠTOKHOLM - Pár mesiacov dozadu, každý skalný fanúšik sledoval dianie v poloťažkej váhe keď terajšieho šampióna Jona Jonesa čakala odveta z doteraz najtvrdšieho zápasu proti Švédskemu Alexandrovi Gustafssonovi.

slovakia

left justify in out

Lenže  najprv kvôli zraneniam, potom kvôli zmene súperov sa odveta nekonala. Namiesto toho dostal Jones, Daniela Corniera ktorého bez väčších problémov porazil a Gustafsson zápasil proti Anthoni Johnsonovi. Mal to byť zápas ktorý s prehľadom vyhrá Gustafsson, no Johnson prekvapil a pred 30 000 fanúšikmi porazil domáceho borca s technickým KO.

 

Dosť sa o tom hovorilo aj popísalo, ale Gustafssona to asi nenecháva spávať, rozmýšľal aj nad koncom kariéry no na šťastie to nevzdal a bude bojovať ďalej. Nedávno povedal pre MMAFIGHTING.COM: "Zo siedmych zápasov by som v šiestich s prehľadom vyhral nad Johnsonom. Ale akurát sa mi to teraz nepodarilo. Jeden deň si na vrchole, druhý deň na úplnom spodku. Toto funguje jednoducho takto"

 

Zaujímavá myšlienka, no Gustafsson dostal šancu na svoju obhajobu. Na gala UFC v Nemeckom Berlíne bude mať hlavný zápas večera proti Gloverovi Teixeirovi. Podľa jeho slov sa z prehry naučil iba jedno: stále sa treba brániť!!!

"Nemal som čas ukázať čo je v skutočnosti vo mne. Zápas netrval dlho, ale naučil som sa, že sa musím viac sústrediť na obranu. Ruky hore, brada dole, a buď pripravený na všetko. Nemôžeš odpočívať, ani na milisekundu. Lebo ja som túto chybu spravil a zápas skončil priskoro" hovorí Gustafsson.

 

"Nemožno o tomto zápase veľa hovoriť. Trafil ma, trafil ma veľmi dobre. Niekedy stačí iba toľkoto. Skúsim sa s týmto stotožniť. Chýba mi sebavedomie a mám voči sebe  pochybnosti. Najťažšie na tom je keď máš pocit, že nie si dosť dobrý na to aby si bol najlepší na sväte. Sem tam si týmto musíš prejsť, a musíš to spracovať. Viem, že je vo mne aby som sa stal najlepším, ale keď takto prehráš, je to krok späť"

 

Môžeme byť teda zvedavý či sa Gustafsson s touto prehrou vysporiadal. Onedlho svoje slová môže potvrdiť, nakoľko jeho ďalší súper patrí tiež k  ťažkým bombardérom. Uvidíme či sa naozaj poučil a nebude odpočívať ani milisekundu, a či sa stále bude brániť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona