Alex Turner: Potrebujeme vlastného kaderníka

NETKY.SK • 3 Január 2014, 07:39 • 2 min
Alex Turner: Potrebujeme vlastného kaderníka

LONDÝN - Líder britskej indierockovej kapely Arctic Monkeys Alex Turner vyhlásil, že členovia skupiny potrebujú vlastného kaderníka.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný spevák a gitarista to žartom povedal v rozhovore pre americký mesačník Illinois Entertainer, keď sa rozprávali o jeho ofine pripomínajúcej účes legendárneho hudobníka Elvisa Presleyho. "Dúfam, že keď sa budeme na turné prepravovať súkromným lietadlom, budeme mať aj vlastného kaderníka. Naozaj potrebujeme niekoho, kto sa postará o náš šatník a účesy. Možno môžem využiť túto príležitosť a ponuku hneď aj propagovať," vyjadril sa.

Kapela Arctic Monkeys vznikla v roku 2002 v anglickom Sheffielde a v súčasnosti ju okrem Turnera tvoria aj Jamie Cook (gitara), Matt Helders (bicie) a Nick O'Malley (basgitara). Debutovali v roku 2006 albumom Whatever People Say I Am, That's What I'm Not, po ktorom nasledovali štúdiovky Favourite Worst Nightmare (2007), Humbug (2009), Suck It And See (2011) a AM (2013). So všetkými piatimi sa im pritom podarilo dobyť UK Chart. Na konte majú päť Brit Awards, jednu Ivor Novello Award a trinásť NME Awards. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies