Alex Turner nahral pieseň od Eagles of Death Metal

NETKY.SK • 21 December 2015, 13:20 • 2 min
Alex Turner nahral pieseň od Eagles of Death Metal

BRATISLAVA - Líder anglickej kapely Arctic Monkeys Alex Turner nahral vlastnú verziu skladby I Love You All The Time, ktorú pôvodne vydala skupina Eagles of Death Metal na albume Zipper Down (2015).

slovakia

left justify in out

Na novinke sa podieľala aj formácia Mini Mansions, ktorá s 29-ročným hudobníkom nahrala aj singel Vertigo z jej druhej štúdiovky The Great Pretenders (2015).


Muzikanti sa tak pripojili k charitatívnemu projektu kapely Eagles of Death Metal, ktorá po tom, ako počas jej koncertu 13. novembra v parížskom klube Bataclan zavraždili 89 ľudí, vyzvala interpretov k nahratiu coververzií skladby I Love You All The Time, pričom peniaze z predaja venujú na charitu. K projektu sa už pripojili aj Kings Of Leon, Florence and the Machine (feat. The Maccabees), My Morning Jacket, Imagine Dragons, The New Pacific, Savages, Jimmy Eat World, Ed Harcourt a ďalší.

 

Alex Turner pomáhal zakladať Arctic Monkeys v roku 2002. V súčasnosti kapelu tvoria aj Jamie Cook (gitara), Matt Helders (bicie) a Nick O'Malley (basgitara). Debutový album Whatever People Say I Am, That's What I'm Not vydali v roku 2006. Po ňom nasledovali štúdiovky Favourite Worst Nightmare (2007), Humbug (2009), Suck It And See (2011) a spomínaná AM. So všetkými piatimi sa im pritom podarilo dobyť UK Chart. Na konte majú sedem BRIT Awards, jednu Ivor Novello Award a 20 NME Awards.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies