Alex Ferguson naladí Európanov na Ryder Cup

NETKY.SK • 23 September 2014, 14:58 • 2 min
Alex Ferguson naladí Európanov na Ryder Cup

GLENEAGLES - Motivačný príhovor k európskemu výberu pred golfovým Ryder Cupom neprednesie nik iný ako slávny futbalový tréner na dôchodku Alex Ferguson.

slovakia

left justify in out

Turnaj o prestížnu trofej sa začne v piatok 26. septembra na ihrisku pri hoteli Gleneagles neďaleko škótskeho Auchterarderu, Európania zdolali tím USA v uplynulých dvoch ročníkoch.

 

"Nejde o nejakú riadiacu funkciu ani o modlenie s hráčmi. Chceme sa zabaviť," povedal k úlohe slávneho škótskeho kormidelníka kapitán "domácich" Paul McGinley, ktorý chcel z Fergusona spraviť prekvapenie. "Sir" Alex mu ho ale prekazil tým, že sa príliš často obšmietal v okolí Gleneagles. O reč k tímu ho požiadal už začiatkom roka 2013, keď ho vymenovali za kapitána. 

 

"Mal iba jedinú podmienku. Aby som to udržal v tajnosti. Prechádzky v okolí ihriska ale rozhodne nepovažujem za spôsob, ako niečo utajiť," zbavil sa McGinley zodpovednosti za prezradené tajomstvo. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies