Aleix Vidal si zlomil členok

NETKY.SK • 12 Február 2017, 13:37 • 2 min
Aleix Vidal si zlomil členok

BARCELONA - Pravý obranca španielskeho futbalového klubu FC Barcelona Aleix Vidal utrpel v sobotňajšom stretnutí 22. kola tamojšej najvyššej súťaže Primera División na pôde Deportiva Alavés (6:0) vážne zranenie.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný hráč si v 85. min pri zrážke s domácim Theom Hernándezom zlomil pravý členok. Vidal medzičasom už podstúpil operáciu, mimo hry bude päť mesiacov. "Zranenie Vidala ma veľmi mrzí. Dúfajme, že sa čo najrýchlejšie zotaví," povedal barcelonský tréner Luis Enrique. "Zápas sa pre nás vyvíjal dobre, až kým sa Aleix nezranil. Dúfam, že to nebude také vážne, ako to na prvý pohľad vyzeralo. Bol som z toho v šoku. Aleix je skvelý chlap, v ostatnom čase hral výborne," nadviazal záložník "blagranas" Ivan Rakitič.


Hráč baskického klubu Theo Hernández sa Vidalovi okamžite ospravedlnil a slová ľútosti mu adresoval aj prostredníctvom médií. "Je mi to veľmi ľúto. Išiel som po lopte a mrzí ma, že sa Aleix vážne zranil. Pôjdem ho pozrieť a poprosím ho o prepáčenie," skonštatoval 19-ročný Francúz pre Sky Sports.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies