Alec Baldwin sa napokon nepredstaví v snímke o Jokerovi

NETKY.SK • 30 August 2018, 12:00 • 2 min
Alec Baldwin sa napokon nepredstaví v snímke o Jokerovi

BRATISLAVA - Americký herec Alec Baldwin odstúpil od spolupráce na pripravovanej snímke o komiksovom záporákovi Jokerovi.

slovakia

left justify in out

Vyjadril sa tak prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter i v rozhovore pre USA Today. O jeho angažovaní pritom americké médiá informovali len v pondelok.

Šesťdesiatročný rodák z Amityville v štáte New York sa mal v novinke ukázať ako Thomas Wayne, otec Brucea Waynea - superhrdinu Batmana, ktorý je Jokerovým úhlavným nepriateľom. "Som si istý, že tú rolu môže hrať tak 25 ľudí," vyjaril sa Baldwin v stredu pre USA Today, pričom ako dôvod svojho rozhodnutia uviedol nevyhovujúci časový harmonogram.

Film o Jokerovi by mal vzniknúť pod režisérskou taktovkou Todda Phillipsa. Ten na filmové plátna prinesie scenár Scotta Silvera. Dej príbehu, ktorý by mal byť temnejší ako ostatné snímky zo sveta DC komiksov, zatiaľ nie je veľmi známy, údajne by sa však mal odohrávať začiatkom 80. rokov vo fiktívnom Gotham City. Nakrúcanie by sa malo začať o dva týždne. Známeho záporáka z dielne DC Comics stvárni Joaquin Phoenix. V snímke sa tiež predstavia Robert De Niro, Zazie Beetz či Marc Maron.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona