Aldo nemá inú šancu, bude musieť zápasiť

NETKY.SK • 8 November 2016, 09:23 • 2 min
Aldo nemá inú šancu, bude musieť zápasiť

SAO PAULO - Podľa trénera Joseho Alda nie je šanca na to aby ho pustili z organizácie bez toho aby nenastúpil na posledný zápas, ktorý mu vyplýva zo zmluvy.

slovakia

left justify in out

Podľa trénera Andreho Pederneirasa UFC nikdy nepustí jeho zverenca, momentálneho držiteľa dočasného titulu featherovej váhy s podmienkami ktoré by chcel on.

 

Dočasný šampión váhy by chcel ukončiť kariéru, nakoľko sa mu nepáči konanie vedenia UFC voči nemu. Podľa neho by mal zápasiť s McGregorom teraz on a nie Eddie Alvarez. Nakoľko sú v tejto váhe dvaja šampióni tak by sa to malo ujednotiť čím skorej. No vedenie UFC asi vidí väčší zisk v tom, že McGregorovi povolili zápasiť v nižšej váhe a to hneď o opasok.

 

Tým brazílskeho zápasníka sa nedávno stretol s kompetentnými ľuďmi z UFC aby sa dohodli na ďalších možnostiach. Ale podľa slov Pederneirasa sa nedohodli v podstate na ničom.

 

"Teraz bude zápas Pettis vs Holloway a čaká sa aj na rozhodnutie McGregora. Keď sa konečne vyjadrí po zápase tak potom budeme vedieť ako ďalej. Aldo chce ukončiť kariéru, aby sa vedel venovať inými veciam. Ale po rokovaniach je jednoznačné, že ho určite nepustia preč. Nie je žiadna iná možnosť iba bojovať. Všetko závisí od výsledkov týchto dvoch zápasov Pettis vs Holloway a McGregor vs Alvarez. Neviem ako sa rozhodne Conor ale február alebo marec by bol pre nás dobrý aby sme si s ním zmerali sily. Teraz budú zápasiť takže budú mať tri až štyri mesiace voľno."

 

O McGregorovi sa hovorí, že sa chystá oznámiť niečo veľmi nečakané. Podľa neoficiálnych zdrojov chce dať ročnú pauzu aby si s priateľkou mohli založiť rodinu. Aldo zasa hovorí, že ak bude musieť do oktagonu nastúpiť na silu, tak sa hneď nechá ukončiť. Tak fanúšikovia teraz netrpezlivo čakajú.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies