Aldo je presvedčený o ukončení kariéry

NETKY.SK • 20 Október 2016, 11:10 • 2 min
Aldo je presvedčený o ukončení kariéry

SAO PAULO - Už v posledných oficiálnych vyjadreniach Aldo hovorí o tom, že nechce pokračovať v UFC, ale teraz spomína aj ukončenie kariéry.

slovakia

left justify in out

Viac o tejto téme povedal stránke Tap.Nap.Snap:

 

"Veľa ľudí hovorí, že ja nemôžem diktovať lebo neviem predať svoje zápasy. Mal by som podľa nich robiť väčšie šou pred svojimi zápasmi. Ale mňa nevychovávali takto. Môj tréner je bojovník a ja tiež. To čo robíme mi to začína čestnosťou.

Tam kam smeruje tento šport to už nie je o čestnosti. Najlepšie sa predávajú tí ktorí ukazujú s prostredníkom, ohadzujú sa na tlačovkách, sú prichytení s drogami alebo keď sa dostanú na titulky za neslušné správanie. Čo učili mne a v čom aj verím tak to robím najlepšie v klietke. Verím , že ľudia sú na mňa zvedaví kvôli mojím športovým schopnostiam. Keď tento šport smeruje do toho, že musíš okolo seba robiť rozruch aby si sa dostal do správ, preto aby si ťa vážili a aby si dobre zarábal, tak toto nie je to čo chcem robiť"

 

Pre SportTV mal Aldo oveľa jednoznačnejšie odpovede, keď sa ho pýtali na zápas, proti McGregorovi:

 

"Nie. Nezostal by som. Teraz mal nasledovať náš zápas. Už vtedy som si na to vydobyl právo keď som vstúpil do UFC. Videl som veľa šampiónov prehrať, ale po prehre prišla stále možnosť na revanš. A tak to aj bolo správne.

Ja som ale nemohol zápasiť zasa o titul. Dostal som šancu zápasiť o dočasný opasok, ktorý som aj vyhral, a ešte stále to nie je doriešené. Pre mňa by ani zápas proti McGregorovi....nie toto nie je o tom, či on chce alebo nechce zápasiť. Nezaujíma ma kam smeruje. Ja chcem ísť po svojej ceste. Dnes je správna cesta tá, že ma pustia z organizácie"

 

Pár slov povedal aj k tomu, že prečo nechce prejsť k inej organizácií:

 

"Je to pre mňa veľmi ťažké. Keď je niečo dobré, čo pre mňa môže UFC spraviť je to, že odstúpia od zmluvy. Nechcem zápasiť v inej organizácií. Nemalo by zmysel opustiť prvú triedu a zápasiť ďalej v druhej triede. Nechcem zápasiť v inej organizácií. Chcem chodiť po svojej ceste, chcem sa vyskúšať v inom športe, chcem skúšať nové veci. Som ešte mladý chalan a chcem si vychutnať aj túto stranu"

 

Toto sú veľmi zaujímavé vyjadrenia od veľmi kvalitného zápasníka. No zatiaľ sú to iba nepotvrdené slová, tak nám zostáva ešte šanca, že svoj názor zmení a že ho ešte uvidíme zápasiť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies