Alcacerov otec zomrel po tom, ako videl debut syna v drese Valencie

NETKY.SK • 15 August 2011, 11:49 • 2 min
Alcacerov otec zomrel po tom, ako videl debut syna v drese Valencie

Alcacerov otec zomrel po tom, ako videl debut syna v drese Valencie - Futbal Otec futbalistu Valencie Paca Alcacera zomrel v sobotu v ranných hodinách, niekoľko minút po tom, ako videl svojho syna po prvý raz hrať v drese španielskeho klubu. tyridsaťosemr

slovakia

left justify in out

img

Otec futbalistu Valencie Paca Alcacera zomrel v sobotu v ranných hodinách, niekoľko minút po tom, ako videl svojho syna po prvý raz hrať v drese španielskeho klubu.
      Štyridsaťosemročný otec v sobotu pri odchode zo štadióna Valencie utrpel silný infarkt. Lekári sa pol hodinu snažili o jeho oživenie, no márne.
      Alcacerov otec odchádzal zo štadióna po zápase o Trofeo Naranja, v ktorom sa jeho 17-ročný syn gólovo uviedol vo svojom premiérovom dueli v drese Valencie proti AS Rím (3:0). Paco Alcacer prišiel na ihrisko ako striedajúci hráč a uzavrel strelecký účet zápasu.
      Alcacer patrí medzi nádeje španielskeho futbalu. Pred dvomi týždňami vo finále ME do 19 rokov v Rumunsku dal proti Česku v predĺžení dva góly, ktorými strhol víťazstvo na stranu Španielska (3:2).
Zdroj: TASR/DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies