Album skupiny Elán Hodina nehy vychádza v reedícii

NETKY.SK • 17 September 2015, 11:56 • 2 min
Album skupiny Elán Hodina nehy vychádza v reedícii

BRATISLAVA – Úspešný album skupiny Elán s názvom Hodina nehy vychádza v týchto dňoch v reedícii. Kompilácia s týmto názvom vyšla v roku 1995 a ponúkla šestnásť piesní, reedícia prináša jeden bonus navyše v podobe novej piesne Prístav nádeje. Na pultoch predajní s hudobnými nosičmi pribudne už 25. septembra.

slovakia

left justify in out

Obľúbená kompilácia nebola dlhé roky dostupná a tak reedícia isto poteší všetkých fanúšikov tejto legendárnej skupiny. Jej nové vydanie komentuje Ján Baláž nasledovne: "Je pred voľbami a neha sa vytráca zo života. Tak ju treba ľuďom pripomenúť."

 

Platňa obsahuje najslávnejšie romantické piesne skupiny Elán, ktorej zostava vznikla na základe hlasovania členov fan klubu kapely v roku 1995 a je teda viac než jasné, že odráža obľúbenosť hitov. Ako nová bola vtedy pripojená skladba Hodina nehy. Texty dnes už väčšinou kultových piesní zväčša napísal Boris Filan.

 

V novej reedícii sa objavuje úplne nová pesnička Prístav nádeje, ktorá je ústrednou skladbou seriálu Kukučka na TV Markíza. Autorsky sa na nej podieľali Ján Baláž s Jurajom Soviarom a spieva ju Jožo Ráž. Ján Baláž k skladbe dodáva: "Pre mňa je to nový zážitok a dúfam, že aj úspešný. Názov hovorí za všetko." A Jožo Ráž doplnil svoje pocity so slovami: "Hodina nehy je plná nehy s novinkou, ktorá stojí za to!"

 

Zostavu pesničiek na reedičnom albume tvoria Ôsmy svetadiel, Chcel by som ti šepkať, Čakám ťa láska, Zabudnuté, Kráľovná bielych tenisiek, Neviem byť sám, Nie sme zlí, Že mi je ľúto, Neobzerajte sa pani Lótová, Van Goghovo ucho, Modlitba pre dva hlasy, Ver mi, Amnestia na neveru, Tisíc a jedenkrát, Kočka, Hodina nehy a bonus Prístav nádeje. K novej pesničke je už vyrobený aj klip.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies