Albrightová: Clintonová je lepšie pripravená, Trump nevie, o čom hovorí

NETKY.SK • 20 September 2016, 07:16 • 2 min
Albrightová: Clintonová je lepšie pripravená, Trump nevie, o čom hovorí

NEW YORK - Hilary Clintonová naozaj rozumie zahraničnej politike, je lepšie pripravená, ako ktokoľvek iný na to, aby bola prezidentkou. Naopak, jej protikandidát Donald Trump nemá predstavu, o čom hovorí.

slovakia

left justify in out

Bývalá americká ministerka zahraničných vecí Madeleine Albrightová to povedala po dnešnom neformálnom obede so slovenským prezidentom Andrejom Kiskom a ministrom zahraničných vecí Miroslavom Lajčákom v New Yorku.


"Viem, čo od prezidentskej kandidátky Clintonovej očakávať, pretože ona naozaj rozumie tomu, čo sa robí v Európe a chce, aby sme všetci boli partneri. Verí v to, že NATO a EÚ sú veľmi dôležité," konštatovala Albrightová. Dodala, že ak by sa Donald Trump stal budúcim americkým prezidentom, bola by to hrozné, nielen pre USA, ale aj pre celý svet.


Slovenská delegácia vedená prezidentom sa zúčastní 71. zasadnutia Valného zhromaždenia, na ktorom zároveň poslednýkrát vystúpi súčasný americký prezident Barack Obama.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona