Albert Rusnák sa stal otcom!

NETKY.SK • 28 September 2017, 12:46 • 2 min
Albert Rusnák sa stal otcom!

SALT LAKE - Slovenský futbalový reprezentant Albert Rusnák sa stal otcom. Prvorodeného potomka, dievča, mu v utorok porodila jeho partnerka Tatiana.

slovakia

left justify in out

"Rodinka sa práve rozrástla. Všetci sa zoznámte s Arianou," uviedol 23-ročný krídelník klubu Real Salt Lake zo severoamerickej MLS prostredníctvom svojho verifikovaného instagramového konta k fotke šťastnej trojice. V zástupe gratulantov nechýbali slovenskí futbalisti Lukáš Pauschek, Martin Bukata, Lukáš Čmelík, Martin Chrien, Tomáš Vestenický či Marek Rodák; zdravicu poslali aj Raheem Sterling z Manchestru City či Denis Suárez z FC Barcelona, v minulosti rovnako ako Rusnák hráč "The Citizens".

Účastník júnových ME hráčov do 21 rokov v Poľsku Rusnák nechýba v nominácii trénera A-tímu SR Jána Kozáka na blížiace sa októbrové zápasy proti Škótsku (5. 10. o 20.45 h SELČ v Glasgowe) a Malte (8. 10. o 18.00 h v Trnave) v F-skupine európskej časti kvalifikácie o postup na budúcoročné MS do Ruska.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona