Albert Rusnák ml. na hosťovanie do Birminghamu City

NETKY.SK • 22 Január 2014, 11:48 • 2 min
Albert Rusnák ml. na hosťovanie do Birminghamu City

BIRMINGHAM - Slovenský futbalový reprezentant v kategórii do 21 rokov Albert Rusnák ml. odchádza na mesačné hosťovanie do druholigového anglického klubu Birmingham City.

slovakia

left justify in out

Devätnásťročný Košičan je kmeňový hráč Manchestru City, ale v hviezdami nabitom kádri "The Citizens" nemal šancu prepracovať sa na zápasovú súpisku A-tímu. Talentovaný ofenzívny stredopoliar bol už na začiatku ročníka na hosťovaní v treťoligovom Oldhame.

"Albert je hráč, ktorého poznám veľmi dobre. Je podobný typ ako Jesse Lingard, ktorý bol u nás na hosťovaní z Manchestru United. O Slovákovi som sa rozprával s Partrickom Vieirom, ktorý trénuje rezervu Manchestru City, a on má o ňom veľmi dobrú mienku. Dokonca sa vyjadril, že je megatalent a mohol by byť v budúcej sezóne prekvapujúcim členom základnej zostavy A-mužstva Citizens. Sme radi, že Patrick odobril príchod Alberta k nám a tešíme sa na spoluprácu," uviedol pre klubový web Birminghamu City jeho tréner Lee Clark. 

Rusnák junior by mohol absolvovať debut u svojho dočasného zamestnávateľa v sobotňajšom stretnutí FA Cupu na ihrisku Swansea City. Celkovo by mohol počas hosťovania nastúpiť za "Blues" v šiestich dueloch. 

Birmingham City je v tabuľke The Championship na 17. mieste. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies