Albert Rusnák exceloval proti San Jose: Mohli sme dať aj 7 gólov

NETKY.SK • 24 August 2017, 16:25 • 2 min
Albert Rusnák exceloval proti San Jose: Mohli sme dať aj 7 gólov

SALT LAKE CITY - Slovenský futbalový reprezentant Albert Rusnák z Real Salt Lake exceloval vo víťaznom zápase zámorskej MLS proti San Jose, keď k triumfu 4:0 prispel gólom a dvoma asistenciami. Dvadsaťtriročný reprezentant Slovenska v noci na štvrtok najprv prihral na dva góly spoluhráčom a v 80. minúte zvýšil na 3:0, úplne zaslúžene sa tak stal mužom zápasu.

slovakia

left justify in out

Rusnák, ktorý hral do 83. minúty, má už v tejto sezóne na konte šesť presných zásahov a desať asistencií v MLS. V prvom polčase prihral mladý Slovák na gól Luisa Silvu, v druhom domácim pomohlo aj vylúčenie hráča hostí, po ktorom už Real úplne dominoval.

 

Bývalý hráč Manchestru City či Groningenu trafil do čierneho po centri z ľavej strany, keď sa presadil umiestnenou strelou od tyčky.

 

"Vedeli sme, že sem prídu brániť. V prvom polčas sme proti jedenástim hrali dobre a dali dôležitý gól. Keď im vylúčili hráča, mali sme dostatok priestoru na ďalšie. Hrali sme naozaj dobre. Užili sme si to, dali sme doma štyri góly a udržali sme si čisté konto. Mohli sme streliť aj 6 či 7 gólov. Konečne nám to začína fungovať, musíme to využiť aj v ďalších zápasoch. V minulých mesiacoch sme len ťažko dávali góly, teraz sa to konečne prelomilo. Ak chceme do play off, musíme v tom pokračovať aj v ďalších zápasoch," citoval oficiálny web klubu Rusnáka, ktorý svoj gól oslávil imitáciou chôdze majstra bojových umení Conora McGregora.

 

Slová obdivu adresoval Rusnákovi aj domáci tréner Mike Petke. "Albert je typ hráča, ktorý vidí hru 2 či 3 sekundy skôr ako ostatní. Preto je taký dôležitý. Keď sa k nemu pridajú ďalší hráči, je radosť sa na našu hru pozerať. Albert tieto veci ovláda, preto aj budúci týždeň ide hrať za slovenský národný tím, pretože je špeciálny hráč."

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies