Albert Rusnák: Dúfam, že na Malte získame dôležité víťazstvo

NETKY.SK • 15 Marec 2017, 11:05 • 2 min
Albert Rusnák: Dúfam, že na Malte získame dôležité víťazstvo

SANDY - V nominácii trénera slovenskej futbalovej reprezentácie Jána Kozáka na duel na Malte (26. marca o 20.45 h v Ta' Qali) v rámci kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska sa ocitol aj mladík Albert Rusnák.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný ofenzívny hráč priznal, že ho pozvánka do národného mužstva potešila. "Som nesmierne hrdý na túto príležitosť a teším sa, že mám šancu zahrať si v kvalifikácii o postup na majstrovstvá sveta. Reprezentovať moju krajinu je česť. Dúfam, že na Malte získame dôležité víťazstvo," vyhlásil Albert Rusnák pre oficiálnu stránku svojho amerického zamestnávateľa Real Salt Lake.

 

Rodák z českého Vyškova v novembri debutoval v A-tíme SR vo viedenskom prípravnom súboji proti Rakúsku (0:0). Nomináciu slovenského mladíka prijali s radosťou aj funkcionári účastníka zámorskej Major League Soccer. "Albertovi to veľmi prajeme. Jeho profesionalita je fenomenálna. Ešte úplne neukázal všetko zo svojho potenciálu. Zatiaľ odohral iba dva súťažné zápasy. V 22 rokoch je súčasťou národného mužstva. Je to úžasná príležitosť pre jeho herný rozvoj," povedal generálny manažér RSL Craig Waibel.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies