Albánsky premiér ďakoval reprezentácii, ktorá je zatiaľ bez bodu

NETKY.SK • 16 Jún 2016, 15:16 • 2 min
Albánsky premiér ďakoval reprezentácii, ktorá je zatiaľ bez bodu

TIRANA - Albánski futbaloví reprezentanti sú zatiaľ bez bodu pri debute na majstrovstvách Európy, ale vyslúžili si aspoň pochvalu od premiéra.

slovakia

left justify in out

Edi Rama im po stredajšom zápase s Francúzskom, v ktorom siahali na senzačný bod, poslal ďakovný otvorený list. "Rád by som vám vyslovil vďaku za ohromné úsilie, aké ste v tento večer preukázali. Albánsko prežíva prvú účasť na kontinentálnom šampionáte len vďaka vám. Ak budete pokračovať v doterajších výkonoch, neminie vás zaslúžené miesto v mysliach a srdciach albánskeho ľudu," uviedol predseda vlády.


Zverenci trénera Gianniho de Biasiho v úvodnom vystúpení v A-skupine podľahli Švajčiarom 0:1, v stredu vysoko favorizovaným Francúzom odolávali až do konca riadneho hracieho času. V 90. min otvoril skóre duelu v Marseille Antoine Griezmann a v nadstavení pridal poistku na 2:0 Dimitri Payet.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies