Albánsko pred duelom so Srbmi vyzýva fanúšikov: Žiadne drony

NETKY.SK • 18 September 2015, 19:07 • 2 min
Albánsko pred duelom so Srbmi vyzýva fanúšikov: Žiadne drony

TIRANA - Vedenie Albánského futbalového zväzu apeluje na fanúšikov, aby sa správali počas októbrového kvalifikačného zápasu o postup na EURO 2016 proti Srbsku slušne.

slovakia

left justify in out

"My vieme, ako sa bojuje o víťazstvo. Ale vieme sa tiež správať v duchu fair play, dodržiavania pravidiel hry a rešpektujeme tím hostí," citovala agentúra Reuters hovorcu zväzu. Krátko pred polčasovou prestávkou októbrového vzájomného duelu v Belehrade prišlo k bitke hráčov a divákov. Tá sa strhla krátko po tom, čo sa nad štadiónom objavil dron s vlajkou Veľkého Albánska.

 

Európska futbalová únia (UEFA) dodatočne kontumovala výsledok stretnutia na 3:0 v prospech hostí, no zároveň im odobrala body za víťazstvo, keďže odmietli pokračovať v zápase napriek výzve hlavného rozhodcu. Oba zväzy zaplatili pokutu 100-tisíc švajčiarskych frankov a Srbov potrestala dvomi zápasmi bez divákov. O bezpečnosť sa na štadióne v Elbasane, ktorý je vzdialený 50 km od hlavného mesta Tirana, bude starať 1000 príslušníkov polície.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies