Albánske mesto Kamza udelilo čestné občianstvo Donaldovi Trumpovi

NETKY.SK • 24 November 2016, 11:21 • 2 min
Albánske mesto Kamza udelilo čestné občianstvo Donaldovi Trumpovi

TIRANA - Albánske mesto Kamza, ktoré je známe tým, že svoje ulice pomenúva po svetových metropolách a osobnostiach, vyhlásilo novozvoleného amerického prezidenta Donalda Trumpa za svojho čestného občana.

slovakia

left justify in out

Vedenie mesta jednohlasne hlasovalo za Trumpa, ktorého označilo za "revolučný model nového demokratického poriadku, ekonomického experta, zahraničnopolitického vyjednávača, obľúbeného a šikovného rečníka a vodcu moderných čias", informovala dnes tlačová agentúra AP.

 

Stredajšie rozhodnutie mesta vyzdvihlo, že Trump "ponúka najlepšiu nádej všetkým Američanom, ktorí majú oprávnene pocit, že ich politická trieda zradila".

 

Mesto Kamza leží neďaleko albánskej metropoly Tirana a jeho starostom je predstaviteľ opozičnej stredopravej Demokratickej strany Xhelal Mziu. Ten sa na Facebooku pochválil dvojicou fotografií, na ktorých Trump i on v zhodnom postoji ukazujú zdvihnutou pravou rukou víťazné V.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona