Albánska polícia zhabala tri tony marihuany a zničila 13-tisíc rastlín konope

NETKY.SK • 30 September 2016, 13:36 • 2 min
Albánska polícia zhabala tri tony marihuany a zničila 13-tisíc rastlín konope

Tirana - Albánska polícia zhabala tri tony marihuany a zničila 13-tisíc rastlín konope, ktoré lokalizovala na severe krajiny.

slovakia

left justify in out

Polícia vo štvrtok, po trojdňovej operácii ničenia rastlín v oblasti Mat asi 90 kilometrov severne od hlavného mesta Tirana, odhalila napoly vysušenú marihuanu. Drogy sa nachádzali v opustenom dome a boli nachystané na balenie a prevoz. Po majiteľovi objektu sa pátra.

 

Od začiatku tohto kalendárneho roku albánska polícia už zničila vyše 1,8 milióna rastlín, čo je trikrát viac než vlani. Úrady okrem toho zhabali tony marihuany určenej na vývoz do Talianska, Grécka, Kosova či Čiernej Hory.

 

Ešte pred troma rokmi sa Albánsko považovalo za hlavného producenta marihuany v Európe. Situácia sa zmenila po tom, ako si tamojšia vláda určila za prioritu zničenie nelegálneho odvetvia, zameraného na produkciu a distribúciu tejto omamnej látky.

 




 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies