Albánci obvinili Ondreja Dudu zo simulovania

NETKY.SK • 3 August 2015, 19:23 • 2 min
Albánci obvinili Ondreja Dudu zo simulovania

TIRANA - Predstavitelia albánskeho futbalového klubu FK Kukësi obvinili slovenského reprezentanta v službách poľskej Legie Varšava Ondreja Dudu zo simulovania.

slovakia

left justify in out

Oficiálne konto FK Kukësi na Facebooku zverejnilo fotografie Ondreja Dudu, pod ktorými bolo uvedené: "Toto je jeden z hráčov Legie Duda, ktorého údajne zasiahli fanúšikovia. Na prvom obrázku sa odohráva dráma, akoby mu spadla na hlavu bomba. Na druhej snímke môžete vidieť, akoby sa nič nestalo a neexistuje žiadna stopa. Po úspešne skončenej misii si ešte urobil selfie. Je vidieť, že na 100 % simuloval." 

 

 

 

Posted by FK KUKESI on 1. august 2015

 

Ako je známe, minulý štvrtok počas prvého zápasu 3. predkola Európskej ligy na pôde albánskeho mužstva FK Kukësi trafil Dudu predmet z tribúny od domácich priaznivcov. Hráči poľského tímu oslavovali v 51. min v Tirane svoj druhý gól, keď fanúšikovia domácich začali hádzať na ihrisko kamene a sklo. Jeden z ostrých predmetov trafil do hlavy Ondreja Dudu. Sninského rodáka odniesli z ihriska a záchranári chceli zavolať aj sanitku. Dvadsaťročný ofenzívny hráč sa nechal ošetriť a s obväzom na hlave chcel pokračovať v hre. 

 

Hlavný arbiter po výtržnostiach fanúšikov albánskeho mužstva najskôr prerušil zápas za stavu 2:1 pre Legiu a konzultoval situáciu s hráčmi i trénermi. Oba tímy sa odobrali do šatní. Rozhodca Stephan Klossner zo Švajčiarska po rozhovore s delegátom UEFA predčasne ukončil stretnutie, ktoré bude mať dohru za zeleným stolom. Legia pravdepodobne vyhrá kontumačne, UEFA rozhodne v pondelok. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies